pizzatassen.nl, pizzatas, warmhoudtas, bezorgtas, isolatie tassen en rugzakken

Over ons

pizza tasseb belgië
pizza bags, pizzabags, pizza taschen, catering, heim besorgung. heimlieferung
pizzatransportbags.com pizzabags heated catering  
BE
DE
UK
AT

Over ons:
Pizzatassen.nl, Pizzatassen.be, en Pizzatransportbags.com zijn domeinnamen van de Digital Selling Group en actief sinds 1980. Online verkoop wordt door ons al gedaan sinds 1999 toen webshops nog heel bijzonder waren.

Contactgegevens:
Het correspondentie-/ postadres is:
Digital Selling Group
Nieuwstraat 5 - 5552BT te Valkenswaard.
Kontakt uitsluitend via e-mail: info@pizzatassen.nl.
Handelsregister Eindhoven 54524245

BTW nummer
Ons Nederlandse BTW identificatienummer is NL001245236B38
Het Omzetbelastingnummer staat natuurlijk ook gewoon op de factuur vermeld.

(de telefoon is niet altijd bezet. Vragen kunt u beter stellen via email)

Bankgegevens:
a. Rabo Bank op naam van Digisellers Valkenswaard
   BIC/SWIFT code: RABONL2U
   IBAN nr.: NL55RABO0310934990

of van de
b. ING Bank, op naam van Digital Selling Group te Valkenswaard
   BIC/Swift: INGBNL2A
   IBAN ING-bank: NL70INGB0006073191


Contact met ons graag via email.
We kunnen uw vraag dan rustig uitzoeken en u volledig antwoorden. De telefoon is daarom niet altijd bezet. In Valkenswaard is geen winkel waar u binnen kunt lopen om artikelen te bekijken en te kopen. Onze verkoop gaat uitsluitend via de internet webshops. U kunt geen produkten afhalen.


Verzending en betaling
Wegens de vaak lage aankoopprijs betalen de meeste klanten vooraf op onze postbank, bank of via Ideal of PayPal; de kosten zijn dan 9,00 euro per verzenddoos. De bankgegevens ontvangt u via een emailbevestiging. PayPal en Ideal betaling wordt u aangeboden tijdens het winkelen. Rembourszendingen zijn i.v.m. de hoge kosten van Post.nl niet meer mogelijk.
De verzendkosten naar België zijn 11 euro per pakket, naar Duitsland 17,00 euro, naar andere EEG landen is het afhankelijk van het gekozen land.

Afhalen
Let op!  Er kan niet afgehaald worden in Valkenswaard.

Retouren
Aangezien we uitsluitend leveren aan bedrijven is de consumenten wetgeving niet van toepassing. We willen natuurlijk wel dat u de juiste tassen gebruikt. We kunnen daarom, uitsluitend na overleg via email en binnen 3 dagen na levering, verkeerde tassen die in nieuwstaat en absoluut ongebruikt zijn omruilen voor een beter passend model. De koper betaalt in dat geval wel de retourkosten en ook de extra verzendkosten.

Garantie
Op de tassen bieden we 6 maanden garantie. Deze garantie is uitsluitend van toepassing bij normaal gebruik en niet als de verwarmde tassen nat gebruikt worden. Bij vraag naar garantie wordt dit eerst door ons gecontroleerd.
Kabels kunnen defect raken door een slecht contact in de auto-sigarettenaansteker-plug. Deze plug reinigen of licht polijsten voor een goede verbinding.

Moelijkheden met de kabel:
Blijft u moeilijkheden houden met het contact in de auto dan adviseren wij om kabels te kopen die u direct op de auto accu aansluit. U vindt deze hier.
Let wel; wij zijn nimmer verantwoordelijk voor het model of type auto waar de tassen in vervoerd worden of de kwaliteit van de auto-sigarettenaanstekerplug.

Download de Prijlsijst